Класик 2000 ООД Телефон
обадете се, сега!
094 62 60 60
EN DE RO BG

За нас

Класик 2000 ООД е фирма с основна дейност международен транспорт на стоки, базирана в град Видин, България. Разполагаме със собствена база, включваща офис администрация, складова площ, ТИР паркинг и сервизни халета. Базата ни е основния логистичен център. Локацията предлага бърза и удобна връзка с Дунав мост-2 и международен път Е-79.

Вярваме, че предлаганите висококачествени услуги, както и бързите и гъвкави решения, са това, което ни отличава от повечето наши конкуренти. Главна роля в това заемат всички наши работници - от администрацията до водачите, монтьорите и общия персонал.

Фирмата започва своята дейност през 2004 с два соло камиона. Постепенно Класик 2000 ООД печели първите си постоянни клиенти с коректност, точност и стабилно управление. През годините фирмата продължава да се развива и да увеличава своята партньорска мрежа, въпреки скорошната икономическа криза. Това доказва, че са усвоени една правилна управленска политика и гъвкав работен процес. Дългогодишният ни опит ни позволява да реагираме своевременно според различните предизвикателства на пазара.

Класик 2000 ООД разполага с модерен автомобилен парк, състоящ се от 74 тежкотоварни композиции. Редовната им поддръжка е гаранция за качествени и навременни доставки. Всички превозните средства са с еко норма Евро-5 и Евро-6 и са застраховани според международната ЧМР (CMR) конвенция. Вижте актуалните ЧМР полици. Камионите ни са оборудвани със сателитна проследяваща система (GPS), която осигурява пълен контрол и проследимост на Вашите товари по всяко време.

Днес Класик2000 ООД си сътрудничи успешно с водещи компании в транспортната логистика и спедиторски фирми, както местни, така и европейски.

Презентация на фирмата (на английски език)

Презентация на Класик2000 ООД

Мисия

Нашата мисия е:
  • Успешно сътрудничество в дългосрочен план с производители и търговци на едро, търсещи нови възможности за развитие.
  • Постоянно да търсим нови методи и начини за подобрение на предлаганите от нас услуги.
  • Да бъдем партньор на своите клиенти, допринасяйки към взаимните бизнес отношения с лоялност и коректност.

Визия

Ние, в Класик2000 ООД, целим непрекъснато да се развиваме във всички важни насоки за нашата дейност, като:
  • разширяваме набора от предлагани услуги.
  • увеличаваме броя на превозните средства в автопарка.
  • успешно развиваме един задружен и мотивиран екип.
  • подобряваме своята позиция и поддържаме своето добро име сред участниците в пазара на националния и международния транспорт.
сподели:
2018, Класик 2000 ООД
Смартолюшън ЕООД: Дизайн, Изработка и Поддръжка на сайта
Съхраняваме контакти, кореспонденция, статистическа информация между Вас и нас с цел обслужването Ви, като клиенти. Използваме "бисквитки". Прочети повече